Zahraničnopolitická komunita na Slovensku : perspektiva z r. 1999 - Rusnák, Urban
Autor se zamýšlí nad otázkou řešení nedostatečné kapacity odborné zahraničněpolitické komunity na Slovensku po rozdělení Československa.