Zahraniční politika České republiky - Kavan, Jan, 1946-
Ministr zahraničních věcí České republiky představuje základní úkoly české zahraniční politiky, její priority, význam dobrých vztahů se sousedními státy a multilaterální dimenze české zahraniční politiky.