Zahraniční obchod východoevropských zemí v roce 1996 : (pokračování ve výtahu ze studie EHK) - Stařík, Jiří (1997)
Článek je zkráceným výtahem ze stude EHK a zabývá se zahraničním obchodem východoevropských zemí a zemí bývalého Sovětského svazu.
Keywords: zahraniční obchod; mezinárodní obchod; foreign trade; international trade; Evropa východní; země východního bloku (1945-1989); Europe, Eastern; Eastern block (1945-1989)