Zahraniční obchod východoevropských zemí v roce 1996 : (pokračování ve výtahu ze studie EHK) - Stařík, Jiří
Článek je zkráceným výtahem ze stude EHK a zabývá se zahraničním obchodem východoevropských zemí a zemí bývalého Sovětského svazu.