Zahrady jsou jako smetiště - Benedikt, Jan
Autor představuje knihu slovenského spisovatele Rudolfa Slobody: Krv, která podává vyprávění o gazdovi, politické linii jeho živata a generačním zakotvení ve zvláštní biografické rovině.