Z programového prohlášení vlády ČR (1998)
Dokument představuje programové prohlášení vlády České republiky a její zahraniční politiku.
Keywords: Česko. -- Úřad vlády; zahraniční politika; mezinárodní vztahy; politické programy; foreign policy; international relations; political programs; Česko; Czechia