Vztahy SRN - USA : jak dál po volbách? - Štěpánek, Přemysl, 1978-
Autor si všímá německo-amerických vztahů a jejich možné změny po volbách v roce 2002. Zaměřuje se především na názor Německa na postoj G.W. Bushe k iráckému režimu a k Saddámu Husajnovi.