Vztah mikro a makro jako problém sociologické magie - Keller, Jan, 1955-
Autor se snaží alespoň v hrubých obrysech načrtnout, proč považuje neúspěch snah uvést sociální mikro a makrorealitu na obecnějšího společného jmenovatele za nevyhnutelný a přitom jen málo znepokojivý.