Vzory písemností a písemných právních úkonů zaměstnavatele při organizačních změnách a hromadném propouštění - Filip, Jiří (2002)
Článek obsahuje vzory písemností a písemných právních úkonů zaměstnavatele při organizačních změnách a hromadném propouštění.
Keywords: pracovní právo; vzory smluv; výpověď z pracovního poměru; pracovní smlouvy; propouštění zaměstnanců; zaměstnanci; labor laws and legislation; contract templates; notice (labor law); labor contracts; dismissal of employees; employees; Česko; Czechia