Výživné zletilých dětí - Antalová, Tatiana (1999)
Autorka vychází z povinnosti rodičů vyživovat i své zletilé děti, pokud se nepřetržitě připravují na své budoucí povolání. Vymezuje konec vyživovací povinnosti, rozsah a stanovení vyživovací povinnosti, průběh vymáhání výživného a případy plnění výživného bez právního důvodu.
Keywords: vyživovací povinnost; rodiče a děti; rodinné právo; support (domestic relations); parents and children; family law; Česko; Czechia