Význam rodinné mediace - Radvanová, Senta, 1929-2018 (2001)
Autorka představuje Doporučení Rady Evropy o mediaci v rodině, které vysvětlují přijetí, poslání a nezbytnost tohoto alternativního řešení rodinných rozepří.
Keywords: rodinná mediace; rodinné vztahy; rodinná psychoterapie; family mediation; family relationships; family psychotherapy