Vývoj zemí jihovýchodní Asie - Levora, Josef, 1931-
Článek se zaměřuje na ekonomický rozvoj oblasti jihovýchodní Asie, roli zahraničních přímých investic, růst průmyslové výroby a na další perspektivy růstu asijských zemí.