Vývoj organizační struktury českých politických stran po listopadu 1989 : k problematice vlivu politicko-kulturních a sociálních faktorů na vytváření formální stranicko-politické organizace - Fiala, Petr, 1964-
Autoři se pokouší zachytit některé obecné tendence vývoje vnitřní organizace politických stran a hnutí v České republice v období let 1989-1992.