Vývoj a místo diplomatického práva v systému mezinárodního práva - Drhlík, Alois, 1929-
Autor se pokouší odpovědět na otázku jakými účinnými prostředky a nástroji disponují mezinárodní společenství a jeho členové k ovlivňování mezinárodních vztahů.