Vytváření nové koncepce bezpečnosti v rámci meziamerického systému - Jungbauer, Radomír, 1936-
Článek se zaměřuje na oživení zájmu účastnických států, včetně USA o meziamerický systém. Členské země Organizace amerických států si nově uvědomují společně sdílené hodnoty a demokratické ideály, rostoucí vzájemnou ekonomickou závislost i podobné politické systémy.