Výslech nedospělých a mladistvých osob v trestním řízení - Kacafírková, Marcela, 1964- (2000)
Autorka se zabývá otázkou výslechu dětí a mladistvých.
Keywords: mladiství; trestní řízení; trestní odpovědnost mladistvých; juveniles; criminal procedure; criminal liability of juveniles