Výslech nedospělých a mladistvých osob v trestním řízení : průběh výslechu - Kacafírková, Marcela, 1964-
Autorka popisuje průběh výslechu mladistvých osob a poukazuje na nutnost navázání psychologického kontaktu s vyslýchaným.