Výročí, které stojí za to připomenout - Kotyk, Václav, 1927-
Autor připomíná 35. výročí demise generálního tajemníka SSSR Nikity Sergejeviče Chruščova, který dal svými politickými činy významný impuls rozvoji procesů, jež vyústily v události v roce 1989.