Vyplňování evidenčních listů důchodového pojištění. 2. část, Zvláštní druhy činností, u nichž na nemocenském pojištění upravuje vyhláška č. 165/1979 Sb., v platném znění - Polívková, Dagmar (2001)
Autorka uvádí názorné příklady pro vyplňování evidenčních listů důchochodového pojištění u zvláštních druhů činností, které upravuje vyhláška č. 165/1979 Sb.
Keywords: důchodové pojištění; nemocenské pojištění; senioři; sociální péče; pracovní smlouvy; pension insurance; sickness insurance; older people; social care; labor contracts; Česko; Czechia