Vyplňování evidenčních listů důchodového pojištění. - Polívková, Dagmar
Autorka uvádí názorné příklady pro vyplňování evidenčních listů důchochodového pojištění u zvláštních druhů činností, které upravuje vyhláška č. 165/1979 Sb.