Vyplňování evidenčních listů důchodového pojištění. - Polívková, Dagmar
Autorka uvádí příklady a způsob vyplňování evidenčních listů důchodového pojištění při dohodě o pracovní činnosti podle vyhlášky č. 165/1979 Sb., o nemocenském pojištění některých pracovníků.