Výkonná moc na Litvě, v Lotyšsku a Estonsku - Pytlik, Bogusław
Autor přibližuje strukturu, složení, způsob tvoření a rozdíly mezi vládou Litevské republiky, Kabinetem ministrů Lotyšské republiky a vládou Estonské republiky.