Výkon rozhodnutí o výživném pro nezletilé děti - Mašek, Daniel
Autor se zaměřil na výkon rozhodnutí o výživném pro nezletilé děti, který spadá pod příslušný soud, v jehož obvodu má nezletilý své bydliště a popisuje, co musí být uvedeno v návrhu na výkon rozhodnutí.