Východoevropské převlékání kabátů - Kabele, Jiří, 1946-
Článek se týká náhlé a radikální změny názoru a přesvědčení, zištné popření dřívějších východisek a obratů smýšlení, které při historickém zlomu postupně zachvacují celou společnost. Autor se zamýšlí nad přerodem české společnosti po roce 1989.