Východní rozšíření Evropské unie - důsledky pro blahobyt a zaměstnanost v Evropě - Quaisser, Wolfgang (2000)
Autoři se zabývají problematickými body rozšiřování Evropské unie směrem na východ a důsledky tohoto rozšíření.
Keywords: Evropská unie; rozšíření Evropské unie; evropská integrace; zaměstnanost; European Union enlargement; European integration; employment; Evropa východní; Europe, Eastern