Vybrané problémy liberalizace mezinárodního agrárního obchodu - Tuček, Petr, 1939-
Tématem článku je liberalizace mezinárodního agrárního obchodu. Autor se zabývá deformujícími faktory mezinárodního agrárního trhu a důvody pro subvenční a ochranářskou agrární politiku a zamýšlí se nad tím, co liberalizaci brání.