Vybrané problémy Armády České republiky - Kolmanová, Martina
Autorka se zaměřuje na problematické oblasti související s přijetím České republiky do NATO, především na otázku přezbrojování Armády České republiky v jedné z jejich nejdůležitějších složek - v letectvu a na personální situaci v Armádě České republiky.