Všeobecné zásady vyplňování ELDP platné od 1.1.2004 - Polívková, Dagmar (2004)
Autorka vysvětluje hlavní zásady vedení a předkládání evidenčních listů důchodového pojištění, které jsou platné od 1.1.2004.
Keywords: od 2004; důchodové pojištění; důchodové systémy; sociální pojištění; důchodová politika; pension insurance; pension systems; social insurance; pension policy; Česko; Czechia