Vstup České republiky do NATO : a co dál? - Kotyk, Václav, 1927-
Autor se v souvislosti s přijetím České republiky do NATO zamýšlí nad tím, jaké důsledky bude mít pro Českou republiku členství v NATO, jak a nakolik bude schopna v rámci NATO hájit a prosazovat české národní zájmy.