Volby v Německu : Schröderova druhá šance
Článek přináší analýzu a souhrn výsledků voleb do německého Spolkového sněmu (Bundestagu) z 22. září 2002. Jejich konečný výsledek byl zcela v rozporu s preferencemi německých voličů před volbami. Vítězi se ve volbách stali němečtí sociální demokraté.