Volby a federalismus - Utitz, Bedřich, 1920-2017 (1998)
Článek vysvětluje federalismus ve Spolkové republice Německo, zaměřuje se na pravomoci spolkových zemí, jejich vlád, zemských parlamentů a společného svrchovaného grémia - Spolkové rady.
Keywords: vnitřní politika; politický systém; federalismus; internal policy; political system; federal government; Německo; Germany