Volby a federalismus - Utitz, Bedřich, 1920-2017
Článek vysvětluje federalismus ve Spolkové republice Německo, zaměřuje se na pravomoci spolkových zemí, jejich vlád, zemských parlamentů a společného svrchovaného grémia - Spolkové rady.