Vojenská opozice v Rusku : hrozba, nebo realita? - Balabán, Milan
Autor se zamýšlí nad ztrátou identity ruské armády, kterou vyvolal šok ze ztráty postavení armády supervelmoci a rolí, jakou hraje armáda v ruské politice.