Vladimir Putin dva roky v čele Ruska - Votápek, Vladimír, 1960-
Článek přibližuje náplň diskuse věnované dvouletému výročí příchodu Vladimíra Putina do čela ruského státu, kterou 5. listopadu 2001 uspořádal Ústav mezinárodních vztahů v Praze spolu s The Prague East Institute.