Vladimír Putin : raketový nástup "sfingy" - Běloševský, Dimitrij, 1945-
Autor se zaměřuje na výsledky ruských prezidentských voleb, které proběhly 26.3.2000, především na neúspěch lídra hnutí Jabloko Grigorije Javlinskijeho.