Víte, kdo je dítětem? : článek první Úmluvy o právech dítěte - Bayerová, Monika, 1968- (2000)
Autorka věnuje pozornost prvnímu článku Úmluvy o právech dítěte, který vymezuje okruh osob, na které se bude úmluva aplikovat.
Keywords: Organizace spojených národů; práva dětí; children's rights; Úmluva o právech dítěte OSN