Víte, kdo je dítětem? : článek první Úmluvy o právech dítěte - Bayerová, Monika, 1968-
Autorka věnuje pozornost prvnímu článku Úmluvy o právech dítěte, který vymezuje okruh osob, na které se bude úmluva aplikovat.