Vídeňské volby : vyjímka, či předobraz vývoje? - Štěpanovský, Jiří, 1925- (2001)
Autor informuje o výsledku voleb ve Vídni 25.3.2001, kde jednoznačně zvítězila Rakouská sociální demokracie.
Keywords: Sozialdemokratische Partei Österreichs (1991- ); světová politika; volby -- Rakousko -- 25/03/2001; world politics; elections -- Austria -- 25/03/2001; Vídeň (Rakousko) -- 25/03/2001; Vienna (Austria) -- 25/03/2001