Více k vyhlášce č. 242/2002 Sb. - Posoldová, Věra; Židoňová, Jana (2002)
Autoři přibližují obsah vyhlášky č. 242/2002 Sb., která upravuje nárok zaměstnavatelů, jenž zaměstnávají více než 50% zaměstnanců se ZPS, na příspěvky za tyto zaměstnance.
Keywords: osoby se zdravotním postižením; zaměstnávání osob se zdravotním postižením; sociální péče; zaměstnanci; people with disabilities; employment of people with disabilities; social care; employees