Více k vyhlášce č. 242/2002 Sb. - Posoldová, Věra
Autoři přibližují obsah vyhlášky č. 242/2002 Sb., která upravuje nárok zaměstnavatelů, jenž zaměstnávají více než 50% zaměstnanců se ZPS, na příspěvky za tyto zaměstnance.