Veřejnost a soukromí : dialog Josefa Alana s Ivo Možným - Možný, Ivo, 1932-2016
Rozhovor se týká tématu vztahu soukromí a veřejnosti, vztahu soukromého a veřejného života v období komunismu a nyní. Autoři dále vymezují rozdíl mezi soukromím a intimitou.