Veřejná zahraniční politika - Pick, Otto, 1925-2016 (2002)
Autor informuje o průběhu a obsahu veřejného slyšení, které proběhlo v Senátu PČR 27. listopadu 2001. Hlavními tématy byly vztahy České republiky a NATO a evropská integrace
Keywords: Severoatlantická aliance; Evropská unie; zahraniční politika -- Česko; členství v NATO -- Česko; evropská integrace -- Česko; foreign policy -- Czechia; membership in NATO -- Czechia; European integration -- Czechia