Veřejná zahraniční politika - Pick, Otto, 1925-2016
Autor informuje o průběhu a obsahu veřejného slyšení, které proběhlo v Senátu PČR 27. listopadu 2001. Hlavními tématy byly vztahy České republiky a NATO a evropská integrace