Venezuela : pohodlné vítězství nepohodlného pučisty : Chávez chce kapitalismus s lidskou tváří - Hála, Jan
Autor se zabývá situací ve Venezuele, kde 6.12.1998 v prezidentských volbách zvítězil bývalý pučista Hugo Chávez, který razí vlastní cestu pod heslem "kapitalismus s lidskou tváří".