Velká hra, tentokrát s novými aktéry a sázkami - Eichler, Jan, 1952-
Autor se věnuje postavení a významu Afghánistánu v současné politické situaci v Asii, kdy řada asijských zemí je ostatními státy využívána pro své bohatství ropy a zemního plynu.