Vedení prezidentské volební kampaně ve Spojených státech : strategie a krizový management - Skuček, René, 1974-
Autor se v souvislosti s prezidentskou kampaní v USA zamýšlí nad otázkou významu politického programu pro vítězství ve volbách.