V Německu se blíží termín voleb - Utitz, Bedřich, 1920-2017
Autor se zamýšlí nad možnými výsledky voleb v Německu, šancemi Helmuta Kohla a Gerharda Schrödera a koalicemi, které by vítězné strany utvořily.