Útok na Afghánistán - Hauner, Milan, 1940-2022 (2001)
Autor se zaměřuje na válku, kterou vyhlásil prezident Bush všem, kteří způsobili tragédii 11.9.2001.
Keywords: mezinárodní bezpečnost; zahraniční politika -- Spojené státy americké -- 2001-; válka v Afghánistánu (2001-); international security; foreign policy -- United States -- 2001-; Afghan War (2001-)