Ústavní soud Ukrajiny - Koudelka, Zdeněk, 1969-
Text informuje o Ústavním soudu Ukrajiny, který se nachází v Kyjevě. Je to jediná autorita, která chrání ústavnost. Prošetřuje nejen ústavnost činů parlamentu, prezidenta, vlády a další administrativy, ale také ústavnost činů autonomní Krymské republiky.