Uskutečnění původních priorit české zahraniční politiky - Pick, Otto, 1925-2016
Autor hodnotí uskutečnění původních priorit české zahraniční politiky v období 1993-2004. Hlavními prioritami byl vstup do tzv. euroatlantických struktur a upevnění dobrých sousedských vztahů v regionu.